Description

Type : Rent
Website: : Vidi website
Location : Kamp Polidor, Funtana, Hrvatska
OpisKontakt

       Polidor camping park je cjelogodišnji kamp smješten na zapadnoj obali Istre, u neposrednoj je blizini malog, turističkog mjesta Funtana.

To je mali, privatan, obiteljski kamp, opremljen za 4 zvjezdice.
Kapacitet kampa je 300 osoba a prostire se na 13000 m2.

Sam prostor kampa smješten je na povoljnoj lokaciji i nudi miran i opuštajući smještaj, daleko od gradske vreve i ubrzanog života. U zagrljaju prirodne hladovine i svježeg zraka uz većernje lagane povjetarce, nudi najpovoljniju atmosferu za odmaknuti misli od svakodnevnih obveza.

Kamp se sastoji od 52 parcele za prikolice, šatore i kampere. Na posebnom dijelu kampa smješteno je 19 mobilnih kućica, 12 glamping šatora. Sve parcele imaju priključak na struju i vodu. Parcele su posipane sitnim šljunkom i sve su ograđene živicom (živom ogradom).

Polidor Mobilne Kućice su veličine 32 m2 i mogu ugostiti do 6 odraslih osoba. Svaka mobilna kućica ima svoju natkrivenu terasu od 24 m2 sa stolom i stolicama za 6 osoba, te 2 ležaljke.

Kamp Polidor nudi 6 Glamping šatora za komfortni smještaj 6 osoba i 6 Glamping šatora za komfortni smještaj 2 osobe. Uz bogato opremljeni interijer svaki Glamping šator ima svoju natkrivenu terasu sa stolom i stolicama.

Iako je do naše plaže samo 10min hoda, za sve ljubitelje slatke vode u našem kampu na raspolaganju gostima su dva suvremeno uređena bazena ukupne površine 169m² otvorenog tipa.

Jedan je bazen prilagođen mlađim uzrastima, površine 70m², dubine do 30cm u kojem će se nalaziti vodene atrakcije (tobogan), dok je drugi namijenjen odraslima. Bazen za odrasle je površine 89m², dubine do 1,35m sa pool barom gdje gosti kampa mogu se osvježiti vrhunskim koktelima naših koktel majstora.

KONTAKT:
+385 52 219 495
info@campingpolidor.com
http://www.campingpolidor.com


TZ Funtana

 

 
 
 

Location

Kamp Polidor, Funtana, Hrvatska
Write a Review

Istaknuti oglasi

Nedavni oglasi

  • Drvenik Mali, Hrvatska
  • Drvenik Veli, Drvenik Veliki, ...
  • H4QF+8R Blizna Gornja, Hrvatska
  • svjetionik, otocic murvica, Lj...
  • Poljica, Hrvatska
Top