Description

Website: : Vidi website
Location : Žuljana, Hrvatska

         Žuljana je malo ribarsko i turističko naselje smješteno na jugozapadnoj obali poluotoka Pelješca u Hrvatskoj.  Poznato je po prekrasnim šljunčanim plažama obraslim borovima i kristalno čistim morem. Većina plaža je pogodna za obitelji s djecom jer su vode obično mirne i plitke. Najveća plaža Žuljana se smjestila u istoimenoj uvali  i gotovo je sva od finog pijeska što čini pristup moru vrlo mekanim i stoga pogodnim za malu djecu.

Plaža Vučine nalazi se južno od naselja u uvali Vučine i proglašena je prirodnim rezervatom. Postoje dvije oko 150 i 50 m duge šljunčane plaže s jednostavnim pristupom vodi i hladu borova do podneva.  U uvali Kremena još je nekoliko manjih šljunčanih plaža.

Žuljana je okružena prekrasnom prirodom s borovim šumama, maslinicima i vinogradima koji krase krajolik, posebno je privlačna onima koji traže opuštajući odmor u prirodi uz aktivnosti na otvorenom.

        Smještaj možete pronaći u privatnim apartmanima, sobama, kućama i kampovima. U blizini se nalaze i zanimljivi otoci Mljet i Korčula, kao i grad Ston s impresivnim zidinama i solanama. Žuljana je mjesto koje će vas očarati svojom ljepotom, gostoljubivošću i prirodnim ljepotama.


 

 

 
 
 

Location

Žuljana, Hrvatska
Write a Review
Profile Picture
NikOO
Individual

Istaknuti oglasi

Nedavni oglasi

  • Plaža Crni Molo, Crikvenica, H...
  • Rajska Plaža, Lopar, Hrvatska
  • Dominikanski samostan i crkva ...
  • Crkva sv. Stjepan, Trg Sv. Stj...
  • Čilipi, Hrvatska
Top