Description

Location : Safari Bar, Rt. Kamenjak, Premantura, Hrvatska

        Na najjužnijem dijelu Kamenjaka, iznad Uvale mala Kolumbarica, plaže sa visokim stijenama i atraktivnom špiljom, smjestio se Safari bar. Nastao davne 1993. godine iz želje vlasnika da se vrati prirodi i živi u skladu s prirodom, u međuvremenu je postao kultni beach bar kojeg mnogi posjećuju, zanimljiv po mnogočemu. Mjesto je to u kojem uvijek ima ljudi koji uživaju u pogledu na svjetionik Porer i otok Fenoligu, ali i na susjedne kvarnerske otoke, te pogledu koji seže daleko na pučinu.

        Safari bar sakrio se u gustom raslinju koje podsjeća na prašumu, a sav inventar ovog čudesnog mjesta napravljen je od prirodnih materijala, mnogih naplavina koje je ovdašnje more poznato i po jakim strujama izbacilo na obalu. Sve je napravljeno ručno i s puno ljubavi, inventar je zapravo kombinacija kamenja i drva, krov je od suhog granja, separei od trstike i bambusa. Mnogi kažu da se Safari bar ne može opisati – treba ga doživjeti. Svake je godine drugačiji, nekako poseban, a posebna je i ljuljačka u kojoj se odrasla osoba osjeća kao dijete, te se na njoj mnogi i slikaju. Svratite do Safari bara, predahnite u sjeni stabala, osvježite se i zabavite na brojnim atraktivnim igralima zanimljivima i djeci i odraslima.

       U Safari Baru možete se okrijepiti, a otvoren je u srpnju i kolovozu od 9 do 22 sata svaki dan. Inače, Safari bar službeno se otvara na Veliki petak i završava s radom krajem rujna ili početkom listopada, radno vrijeme tada zavisi od vremenskih uvjeta, a rade uglavnom do mraka.

      Svratite do Safari bara sigurno ćete uživati jer osim pogleda bit ćete opijeni i mirisom mediteranske vegetacije koja će vas okružiti.


Izvor: TZO Medulin

 

 
 
 

Location

Safari Bar, Rt. Kamenjak, Premantura, Hrvatska
Write a Review
Profile Picture
NikOO
Individual

Istaknuti oglasi

Nedavni oglasi

  • Plaža Crni Molo, Crikvenica, H...
  • Rajska Plaža, Lopar, Hrvatska
  • Dominikanski samostan i crkva ...
  • Crkva sv. Stjepan, Trg Sv. Stj...
  • Čilipi, Hrvatska
Top