Description

Location : Selce, Hrvatska

           Selce je prekrasno malo turističko mjesto i luka na Kvarneru, smješteno 3 km jugoistočno od Crikvenice. Ovo područje bilo je naseljeno još u prapovijesti. Ovaj grad, nekad dom ribara i klesara, danas je živahna turistička destinacija.

      Grad je poznat po svojoj prirodnoj ljepoti, čistom zraku i moru. Nudi dobro održavane plaže, šetnicu uz more, razne kulturne i sportske događaje, ronilački centar sa školom ronjenja i razne vodene sportove. U večernjim satima, Selce se pretvara u kazalište gdje kultura i zabava dolaze u prvi plan. Možete uživati u tradicionalnim narodnim plesovima, izvrsnim koncertima i recitalima.

          Za one koji su zainteresirani za istraživanje, preporučuje se upoznavanje s kulturnom i povijesnom baštinom grada, koja će otkriti kako je život izgledao u ovim područjima u prošlosti. Crkvice, kapelice, kamene kućice sakrivene od turističke vreve daju poseban šarm ovom mjestu.

Jeste li znali da je Selce čak 4 puta proglašeno najuređenijim turističkim mjestom na Kvarneru? I da se okrunilo “Plavim cvijetom” kao najuređenije mjesto na Jadranu?

Grad može smjestiti nekoliko tisuća turista u privatnom i hotelskom smještaju, naseljima i dva auto kampa. Dakle, ako tražite malo, skromno mjesto za nezaboravan odmor, Selce bi moglo biti mjesto za vas.


 

 
 
 

Location

Selce, Hrvatska
Write a Review
Profile Picture
NikOO
Individual

Istaknuti oglasi

Nedavni oglasi

  • Plaža Crni Molo, Crikvenica, H...
  • Dominikanski samostan i crkva ...
  • Crkva sv. Stjepan, Trg Sv. Stj...
  • Rajska Plaža, Lopar, Hrvatska
  • Čilipi, Hrvatska
Top