Description

Podloga: : Šljunčana, Kamena
Sadržaji: : spasilačka služba , tuševi , toalet , najam ležaljki i suncobrana , najam opreme za sportove na vodi , najam pedalina, sandolina, kajaka, kanua , restoran , beach bar , parking
Location : Plaža Školjić, Premantura, Hrvatska

       Plaža Školjić je kamenita plaža koja se nalazi u uvali Školjić na južnom dijelu rta Kamenjak, nedaleko od Premanture. Plaža je okružena borovom šumom i ima prirodnu hladovinu. More je bistro i čisto, a morsko dno je pješčano i kamenito.

       Plaža je idealna za ljubitelje vodenih sportova, posebno za surfanje na vjetru, jer ima povoljne vjetrove i valove. U blizini plaže se nalazi i surferski klub koji nudi opremu i instrukcije za početnike i napredne surfere. Na plaži su dostupni razni sadržaji, uključujući najam ležaljki i suncobrana, kao i obližnje kafiće i restorane gdje možete nešto pojesti ili popiti osvježavajuće piće.
Plaža Školjić je pristupačna automobilom, biciklom ili pješice.

       Ova plaža smještena je blizu ulaza u rt Kamenjak, zaštićenog područja poznatog po svojoj spektakularnoj obali, raznolikoj divljini i brojnim skrivenim uvalama i plažama, zato svakako razmislite o istraživanju ostatka Kamenjaka kako biste doživjeli prirodne ljepote regije.


 

 

 

 
 
 

Video

Location

Plaža Školjić, Premantura, Hrvatska
Write a Review
Profile Picture
NikOO
Individual

Istaknuti oglasi

Nedavni oglasi

  • Čilipi, Hrvatska
  • Konavle, Hrvatska
  • beach Karmelska, Slano, Hrvatska
  • Franjevački samostan sv. Jeron...
  • Knežev Dvor, Slano, Uz dvor, S...
Top