For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
  • Plaža Podrače, Brela
  • Plaža Podrače, Brela
  • Plaža Podrače, Brela
  • Plaža Podrače, Brela
Description
Date : 4. listopada 2020.
Location :Plaža Podrače, Put Luke, Brela, Hrvatska

      Pomalo robinzonskog izgleda, netaknut i miran, ovaj biser Makarske rivijere skriven stijenama simbol je Brela koja su  poznata po iznimnoj prirodnoj ljepoti koja je ostala sačuvana unatoč razvijenoj i bogatoj turističkoj infrastrukturi.

Jedno od takvih prirodnih ljepota je najpopularnija uvala u Brelima, plaža Podrače, idealna za sunčanje i istraživanje.  Plaža je šljunčana te je zato savršena za obitelji s malom djecom. Sigurni smo da nećete ostati ravnodušni.

        Plaža Podrače u Brelima jedna je od najfotografiranijih plaža Hrvatske. Nalazi se u neposrednoj blizini poznate plaže Punta Rata. Europski je parlament na svome Twitter profilu objavio video u kojem preporučuje gdje se kupati ovoga ljeta. Prva preporuka za ljetovanje upravo je naša prekrasna, šljunčana uvala – plaža Podraće u Brelima.

Godine 2015. plaža Podrače našla se na listi 15 najljepših i najpoželjinijih odredišta za odmor prema izboru stranice European Best Destinations.

Vrh živopisnog kamena, koji grli ovu, tirkiznoplavu uvalu, nekad su domaći ljudi koristili za dobivanje morske soli isparavanjem mora u plitkim bazenima.

 

 ........ neki tekst ili reklama  .......

 
 
 
 


Location
Post your rating

Similiar Ads
Top