Description

Date : 4. listopada 2020.
Location : Plaža Podrače, Put Luke, Brela, Hrvatska

      Pomalo robinzonskog izgleda, netaknut i miran, ovaj biser Makarske rivijere skriven stijenama simbol je Brela koja su  poznata po iznimnoj prirodnoj ljepoti koja je ostala sačuvana unatoč razvijenoj i bogatoj turističkoj infrastrukturi.

Jedno od takvih prirodnih ljepota je najpopularnija uvala u Brelima, plaža Podrače, idealna za sunčanje i istraživanje.  Plaža je šljunčana te je zato savršena za obitelji s malom djecom. Sigurni smo da nećete ostati ravnodušni.

        Plaža Podrače u Brelima jedna je od najfotografiranijih plaža Hrvatske. Nalazi se u neposrednoj blizini poznate plaže Punta Rata. Europski je parlament na svome Twitter profilu objavio video u kojem preporučuje gdje se kupati ovoga ljeta. Prva preporuka za ljetovanje upravo je naša prekrasna, šljunčana uvala – plaža Podraće u Brelima.

Godine 2015. plaža Podrače našla se na listi 15 najljepših i najpoželjinijih odredišta za odmor prema izboru stranice European Best Destinations.

Vrh živopisnog kamena, koji grli ovu, tirkiznoplavu uvalu, nekad su domaći ljudi koristili za dobivanje morske soli isparavanjem mora u plitkim bazenima.

 


*****  Ovdje može biti Vaša reklama *****

 
 
 

Location

Plaža Podrače, Put Luke, Brela, Hrvatska
Write a Review
Profile Picture
nikoowp
Individual

Istaknuti oglasi

Nedavni oglasi

  • Grand Hotel Brioni Pula, A Rad...
  • Vižinada, Hrvatska
  • Materada, Poreč, Hrvatska
  • Poreč, Hrvatska
  • Kotli, Hrvatska
Top