Description

Date : 26. rujna 2020.
Location : Camping Amarin, Rovinj, Hrvatska

              Plaža Amarin nalazi se 3km sjeverno od grada Rovinja unutar istoimenog kampa a odlikuje ju pristupačnost, prostranost te vrlo raznolika obala koja obuhvaća oblutke, šljunak i stijene. Do prije nekoliko godina, ovo je bila jedna od najpoznatijih naturističkih plaža u regiji, a s njenom prenamjenom, nudisti su se preselili izvan granica kampa. Plaža je odlikovana i Plavom zastavom, priznanjem za visoku razinu usluge, čistoće i sigurnost mora te obalnog pojasa, što je čini vrlo privlačnom za kupanje, sunčanje, kao i za obitelji s djecom. Usporedo s plažom proteže se šetnica koja vodi do obližnjeg rta Puna Križa te uvale Kaštelan.

            Na plaži Amarin je moguće iznajmiti ležaljke i suncobrane, okušati se u sportskim aktivnostima: tenisu, jedrenju na vodi, odbojci ili ronjenju. Najmlađi će vrijeme voljeti provoditi u zabavnom parku, na igralištu ili vozeći pedaline. Posebno je zanimljiv aquagan i jet-ski. U blizini plaže nalazi se nekoliko caffee i beach barova s bogatim noćnim programom te restorana. Plaža Amarin opremljena je vanjskim tuševima, wc-om te kabinama za presvlačenje.

Budući da se plaža nalazi unutar kampa Amarin, na recepciji se plaća dnevna ulaznica čija cijena iznosi 20,00 kn.*****  Ovdje može biti Vaša reklama *****

 
 
 

Location

Camping Amarin, Rovinj, Hrvatska
Write a Review
Profile Picture
nikoowp
Individual

Istaknuti oglasi

Nedavni oglasi

  • Grand Hotel Brioni Pula, A Rad...
  • Vižinada, Hrvatska
  • Materada, Poreč, Hrvatska
  • Poreč, Hrvatska
  • Kotli, Hrvatska
Top