Description

Location : Okrug Donji, Hrvatska

        Okrug Donji je malo na zapadnom dijelu otoka Čiova, jugozapadno od Trogira i zapadno od Okruga Gornjeg pripada općini Okrug.

         Okrug Donji je mirno mjesto, bez velike gužve, s šljunkovitim, kamenim i betoniranim plažama. Dobro je pozicionirano za windsurfing i ronjenje. U mjestu se nalaze restorani, dalmatinske konobe i drugih ugostiteljski objekti s bogatim izborom lokalnih specijaliteta. Neizostavne manifestacije su ribarske fešte, koje se organiziraju nekoliko puta tijekom ljeta.

          U Okrugu Donjem se nalazi i Kapela svetog Ivana Krstitelja. Ne zna se točna godina njezine gradnje ali se spominje već u 17. stoljeću. U njoj je mali oltar i kip svetog Ivana Krstitelja.

Smještaj

         Okrug Donji nudi veliki izbor smještaja, uključujući apartmane, sobe i kuće za iznajmljivanje. Mjesto je kao stvoreno za odmor obitelji s djecom zbog svojih predivnih plaža i tišine. Na šljunčanim plažama i u brojnim uvalicama uživat ćete okruženi  zelenom vegetacijom.

Aktivnosti

          Ljubitelji aktivnog odmora mogu iz bogate ponude izabrati mnoštvo sadržaja. Na raspolaganju su škole ronjenja, skijanje na vodi, najam skutera, let padobranom, fitness centar i teniski tereni, a tu je i raznovrsna ponuda barova na plaži s dobrom glazbom.

 

 

 
 
 

Location

Okrug Donji, Hrvatska
Write a Review
Profile Picture
NikOO
Individual

Istaknuti oglasi

Nedavni oglasi

  • Plaža Crni Molo, Crikvenica, H...
  • Rajska Plaža, Lopar, Hrvatska
  • Dominikanski samostan i crkva ...
  • Crkva sv. Stjepan, Trg Sv. Stj...
  • Čilipi, Hrvatska
Top