Description

Date : 29. siječnja 2022.
Podloga: : Pješčana
Location : Vela plaža Baška, Krk, Hrvatska

        Vela plaža u Baškoj na otoku Krku je prirodna šljunčana plaža, duga gotovo dva kilometra i može primiti nekoliko tisuća kupača. Plaža je posebno je pogodna za manju djecu i neplivače.
Vela plaža od 1999. godine nosi europsku Plavu zastavu koja je i danas zaštitni znak Baške kao dokaz visoke kakvoće i standarda plaže. Plavu zastavu dodijelila je Europska zaklada za odgoj i obrazovanje za okoliš (Fondation for Enviromental Education in Europe – Feee), a simbolizira očuvan, siguran i ugodan okoliš, čistoću mora i obale te opremljenost i uređenost plaže uz razrađen sustav gospodarenja tim područjem.

        Na plaži su dostupni razni sadržaji od najam pedalina, daski za jedrenje, suncobrana, ležaljki i ostalih plažnih rekvizita potrebnih za ugodan odmor. Vela plaža,nalazi na jugozapadu naselja, okružena mnogobrojnim lokalima, restaurantima, pizzerijama, caffe barovima, hotelima, privatnim apartmanima za smještaj i drugim sadržajima koji čine sastavni dio ponude mjesta.*****  Ovdje može biti Vaša reklama *****

 
 
 

Location

Vela plaža Baška, Krk, Hrvatska
Write a Review
Profile Picture
NikOO
Individual

Istaknuti oglasi

Nedavni oglasi

  • ACI Marina Vodice, Vrulje, Vod...
  • Bell tower, 22233, Prvić Luka,...
  • Forum, Pula, Hrvatska
  • Makarska, Hrvatska
  • Sveti Lovreč, Hrvatska
Top