Description

Date : 27. studenoga 2021.
Location : Uljanik, Pula, Hrvatska

          Svjetleći divovi naziv je projekta kojim su prvi puta u svijetu osvijetljene dizalice brodogradilišta koje radi. Svjetski poznati dizajner rasvjete Dean Skira, uz pomoć sponzora i radnika brodogradilišta “Uljanik”, osvijetlio je dizalice ovog brodogradilišta koje su prepoznatljivi simbol Pule. “Svjetleći divovi” imaju sofisticiran sustav daljinskog upravljanja svjetlima i scenografijom, a mogu biti osvijetljeni s 16 tisuća kombinacija različitih boja.

Za posebne prigodne datume i programe bit će posebno programirane i svijetlit će po drukčijem režimu. Tijekom održavanja Svjetskog prvenstva u nogometu i u sklopu proslave velike pobjede hrvatske nogometne reprezentacije nad Španjolskom Svjetleći divovi zasjali su u hrvatskim navijačkim bojama. Istog su ljeta dobili svoju novu memorijalnu funkciju prilikom obilježavanja Dana Pobjede i domovinske zahvalnosti 5. kolovoza kada su sve dizalice zasjale u nacionalnim bojama Republike Hrvatske. Svjetleći divovi nastavili su sada već tradiciju obilježavanja nacionalnih blagdana i posebnih državnih godišnjica.

U prekrasnom spektaklu Puljani i njihovi gosti mogu uživati svaku večer od kada padne mrak.*****  Ovdje može biti Vaša reklama *****

 
 
 

Video

Location

Uljanik, Pula, Hrvatska
Write a Review
Profile Picture
NikOO
Individual

Istaknuti oglasi

Nedavni oglasi

  • Lokrum, Dubrovnik, Hrvatska
  • Park prirode Žumberak – Samobo...
  • Jastrebarsko, Hrvatska
  • Bribir, Hrvatska
  • Ogulin, Hrvatska
Top