Description

Website: : Vidi website
Location : Platak, Hrvatska

         Skijaški centar Platak je jedinstveno mjesto gdje se može uživati u skijanju, bordanju, sanjkanju i šetnji s pogledom na more s vrha žičare visoke 1.363 metara. Osim zimi, ovaj centar je popularan i ljeti, s uređenim i obilježenim planinarskim stazama koje vode do vrhova Snježnik i Risnjak s prekrasnim pogledima. Makadamske ceste po Platku su idealne za brdski biciklizam ili lagano šetanje u prirodi, a domovi su otvoreni tijekom cijele godine.

Položaj Platka donosi jedinstvenu mikroklimu s miješanjem planinske i mediteranske klime. Iako je blizu mora, zime na Platku su obično hladne i snježne. Skijačima i bordistima su dostupne staze za “Alpsko skijanje” i “Skijaško trčanje”, dok ljubitelji biciklizma mogu koristiti biciklističke staze. Možete iznajmiti opremu poput skija, pancerica, štapova, kaciga, snowboarda, cipela za snowboard, sanjki i motoriziranih sanjki. Uz baby stazu s pokretnom trakom dužine 200 metara, u podnožju Radeševa nalazi se još jedna pokretna traka dužine 160 metara za skijanje i sanjkanje. Uz Veliki Dom, uređeno je sanjkalište s pokretnom trakom dužine 80 metara.

       Skijalište Platak radi svaki dan od 9 do 16 sati, a ukoliko su snježni uvjeti dobri, organizira se i noćno skijanje utorkom i petkom od 19 do 22 sata.

Više informacija za posjetitelje potražite na linku


Info i slike: SC Platak

 

 
 
 

Location

Platak, Hrvatska
Write a Review
Profile Picture
NikOO
Individual

Istaknuti oglasi

Nedavni oglasi

  • Plaža Crni Molo, Crikvenica, H...
  • Rajska Plaža, Lopar, Hrvatska
  • Dominikanski samostan i crkva ...
  • Crkva sv. Stjepan, Trg Sv. Stj...
  • Čilipi, Hrvatska
Top