Description

Podloga: : Pješčana
Sadržaji: : spasilačka služba , tuševi , toalet , najam ležaljki i suncobrana , najam opreme za sportove na vodi , najam pedalina, sandolina, kajaka, kanua , restoran , beach bar , dječje igralište , parking, plava zastava
Location : Rajska Plaža, Lopar, Hrvatska

            Najveća i najpoznatija pješčana plaža Lopara je Rajska plaža, često na popisima Top 10 jadranskih ili Top 100 mediteranskih plaža. Dugačka 1.5 km i smještena uz hotelsko naselje San Marino i autokamp, te na dohvat gostima iz privatnog smještaja, ovaj zlatni pješčani raj prvo je odredište svakog posjetitelja Lopara.
Na Rajskoj plaži pronaći ćete nizove ležaljki sa suncobranima, baldahine za ljenčarenje u dvoje, više beach-barova i cocktail-barova, te ugostiteljskih objekata za ručak i večeru ili fast-food zalogaja za okrijepu u toku dana. Sladoledu, palačinkama i fritulama teško je odoljeti u bilo koje doba dana!

       Ako se poželite malo rekreirati, potražite teren za odbojku na pijesku ili rezervirajte termin na teniskim terenima. Ako ste više ljubitelj rekreacije na vodi, iznajmite pedalinu, kajak ili SUP, a ako ste željni brzine i adrenalina, iznajmite jet-ski ili se povezite gliserom na banani i drugim vodenim rekvizitima.

          Rajska plaža ni navečer ne spava – rock i evergreen na terasama, cocktail-bar party ili festival sambe – plesna glazba svuda je oko vas, pa vi pokušajte ne zaplesati u ritmu!
Po prvi puta 2003. godine Rajska plaža dobiva oznaku “Plava zastava”, međunarodni simbol kvalitete i očuvanosti okoliša te sigurnosti kupača. Kako bi svi bili zadovoljni, neke stvari jesu a neke nisu dopuštene na Rajskoj plaži. Na Rajskoj plaži nije dopušten nudizam niti kupanje pasa.
Za kupanje pasa predviđeno je mjesto na samom južnom kraju Rajske plaže (Podrapost, kod Aquagana), na plaži Kaštelina (iza plaže Livačina), te na plaži Zad vele stene (pored plaže Ciganka). Nudizam je dopušten na plažama Sahara i Ciganka, a plaža Stolac je isključivo nudistička plaža.
Za osobe s poteškoćama u kretanju na Rajskoj plaži postoji više rampi za ulazak u more.


 

 
 
 

Video

Location

Rajska Plaža, Lopar, Hrvatska
Profile Picture
NikOO
Individual

Istaknuti oglasi

Nedavni oglasi

  • Čilipi, Hrvatska
  • Konavle, Hrvatska
  • beach Karmelska, Slano, Hrvatska
  • Franjevački samostan sv. Jeron...
  • Knežev Dvor, Slano, Uz dvor, S...
Top