Description

Podloga: : Šljunčana, Kamena, Betonska
Sadržaji: : tuševi , toalet , najam ležaljki i suncobrana , najam opreme za sportove na vodi , najam pedalina, sandolina, kajaka, kanua , restoran , beach bar , vodeni park , parking, plava zastava
Location : Plaža Ambrela, Verudela, Pula, Hrvatska

      Plaža Ambrela smještena je u turističkoj zoni na poluotoku Verudela u Puli. Zbog uređenosti i izuzetne kakvoće mora plaža je nagrađena plavom zastavom. Plaža je šljunčana s blagim ulazom u more, ima prilaz moru za invalidne osobe a svojom konfiguracijom (kamenčići i prirodan ulaz u plitko more) privlači velik broj i roditelja s djecom. Na plaži postoje i tuševi, toaletni čvor, kabine za presvlačenje i mogućnost najma suncobrana, ležaljki te pedalina i ostalih rekvizita za sportove i zabavu na moru.

       U neposrednoj blizini plaže nalaze se dva ugostiteljska objekta s terasama i veliko parkiralište. U moru je postavljena linija granice kupanja, a za sigurnost brine se spasilačka služba koja nadgleda plivače od 10 do 18 sati. Oni koji ne žele cijeli dan provesti na suncu, mogu se smjestiti nekoliko metara od obale, pod gustim krošnjama borova koje pružaju predivan hlad.


 

 
 
 

Video

Location

Plaža Ambrela, Verudela, Pula, Hrvatska
Write a Review
Profile Picture
NikOO
Individual

Istaknuti oglasi

Nedavni oglasi

  • Čilipi, Hrvatska
  • Konavle, Hrvatska
  • beach Karmelska, Slano, Hrvatska
  • Franjevački samostan sv. Jeron...
  • Knežev Dvor, Slano, Uz dvor, S...
Top