Description

Početak : 26. July 2023.
Završetak : 29. July 2023.
Location : Ul. Svete Marije 1, 23250, Pag, Hrvatska

         Paški litnji karneval – je tradicionalni i najstariji ljetni karneval u Hrvatskoj koji se održava svake godine zadnjeg vikenda u srpnju s ciljem obogaćivanja kulturno zabavne ponude u turističkoj sezoni grada Paga i otoka Paga. Ove godine održava se 64. ljetni karneval.

Karneval traje četiri dana i nudi bogat i raznovrstan program za sve uzraste i ukuse. Karneval uključuje veliku karnevalsku povorku,  primopredaju vlasti princu karnevala, dizanje karnevalskog barjaka, prvo paško kolo, paški tanac, pučku dramu Pašku robinju, karnevaloviziju, plesoviziju, satirični list Baš nas briga i ispraćaj i paljenje Marka, krivca za sve nevolje.

Sve prisutne zabavljaju Gradska glazba Pag, KUD Družina, Dječji zbor Vijolice, Ansambl Sv. Jurja, klapa Sol, grupa Fortunal i atraktivne plesačice sambe u fantastičnim kostimima Mantock Samba Show.

Ljetni karneval u Pagu je prilika za maskiranje, veselje i ludovanje u prekrasnom ambijentu paške baštine i kulture. Ako želite doživjeti nezaboravnu karnevalsku atmosferu, dođite u Pag i budite dio ove jedinstvene fešte!


 

 

 
 
 

Location

Ul. Svete Marije 1, 23250, Pag, Hrvatska
Write a Review
Profile Picture
NikOO
Individual

Istaknuti oglasi

Nedavni oglasi

  • Plaža Crni Molo, Crikvenica, H...
  • Crkva sv. Stjepan, Trg Sv. Stj...
  • Rajska Plaža, Lopar, Hrvatska
  • Dominikanski samostan i crkva ...
  • Čilipi, Hrvatska
Top