Description

Location : Banjole, Hrvatska

          Banjole je  nekadašnje ribarsko selo u općini Medulin, smješteno na malom poluotoku s prirodno zaštićenom lukom idealno za zaljubljenike mora, plovidbe i ribarenja. Danas su Banjole turističko odredište gdje se gotovo svi mještani bave turizmom. Osim apartmana u obiteljskim kućama, ponuda Banjola izdvaja se s malim obiteljskim kampovima kapaciteta do 30 osoba. Uz more u borovoj šumi s pogledom na otočiće smješten je i veći kamp s nizom sportskih i zabavnih sadržaja.

        Priroda je Banjole obdarila brojnim uvalama, poluotocima i prirodnim plažama koje će uz brojne sportske sadržaje ispuniti vaš odmor zabavom i razonodom.  Plaže u Banjolama su dijelom stjenovite, a dijelom šljunčane, a kako se borova šuma spušta nadomak moru lako je pronaći hladovinu.

         Banjole su idealan izbor za svakoga, bili mlađi i željni zabave – nudi se dosta sadržaja i zabave a blizu je Medulin i Pula – bili stariji i željni mirnijeg odmora – nema velikog prometa, velikih hotelskih kompleksa a opet imate sve što vam je potrebno, ako ste sportski tip nudi vam dosta sportskih sadržaja.

       Banjolci su oduvijek bili vezani uz more i ribarenje zato ne čudi da su danas ovdje najbolji riblji restorani. Stara je istina da se najbolja riba jede kod ribara. Oni koji žele sami pripremati ribu valja im se s prvim zrakama sunca uputiti u portić, sačekati ribare i kod njih nabaviti svjež ulov. Ako ste smješteni kod ribara, možda ćete imati priliku pridružiti mu se i doživjeti nezaboravno iskustvo na moru.


 

 
 
 

Location

Banjole, Hrvatska
Write a Review
Profile Picture
NikOO
Individual

Istaknuti oglasi

Nedavni oglasi

  • Plaža Crni Molo, Crikvenica, H...
  • Rajska Plaža, Lopar, Hrvatska
  • Dominikanski samostan i crkva ...
  • Crkva sv. Stjepan, Trg Sv. Stj...
  • Čilipi, Hrvatska
Top