Description

Location : Plaža Zrće, Novalja, Hrvatska

         Plaža Zrće nalazi se jugoistočno od Novalje i posebna je priča. Ona je najljepša i najatraktivnija novaljska plaža. Njezin obalni dio prostrana je šljunčana površina na koju u špici sezone može stati više tisuća kupača. Ulaz u more je šljunčan, a zbog strmog spuštanja morskog dna plaža je izrazito duboka.

Na plaži se mogu koristiti razni sportsko-rekreacijski i zabavni sadržaji te kvalitetna ugostiteljska ponuda, a nekoliko atraktivno uređenih klubova pruža mogućnost zabave tijekom cijele noći. U jednoj od akcija Hrvatske turističke zajednice i medija, „Plavi cvijet“, plaža Zrće proglašena je najljepšom i najuređenijom plažom na Jadranu. Svojim izuzetnim prirodnim osobinama, opremljenošću i sadržajima, plaža Zrće udovoljava strogim kriterijima europske Zaklade za odgoj i obrazovanje za okoliš pa od ljeta 2003. godine ima Plavu zastavu.

        Plaža je od Novalje udaljena oko 2 km, raspolaže s velikim uređenim parkiralištem, a tijekom turističke sezone s Novaljom je povezana javnim gradskim prijevozom.


TZ Novalja

 

 
 
 

Location

Plaža Zrće, Novalja, Hrvatska
Write a Review
Profile Picture
NikOO
Individual

Istaknuti oglasi

Nedavni oglasi

  • Plaža Crni Molo, Crikvenica, H...
  • Rajska Plaža, Lopar, Hrvatska
  • Dominikanski samostan i crkva ...
  • Crkva sv. Stjepan, Trg Sv. Stj...
  • Čilipi, Hrvatska
Top