Description

Location : Plaža Kosirina, D8, Murter, Hrvatska

            Plaža Kosirina smještena je na putu od mjesta Jezera prema Betini, 3,5 km prije same Betine, a ujedno je i auto kamp.  Kosirina je jedna od  najljepših plaža, ne samo otoka Murtera, već cijelom Jadranu,  s nje pruža prekrasan pogled na otočič Tužbina i Kornate.  Kosirina je šljunčano-pješčana plaža koja je ujedno i omiljena uvala nautičara jer pruža zaklon od vjetrova te ima kristalno čisto more s pjeskovitim dnom.

         Na obalnom dijelu sunčati se možete na šljunku ili stijenama, a zaklon od sunca potražiti u borovoj šumi koja okružuje cijelu plažu. Odmah pored plaže nalaze se i sadržaji za djecu, poput igrališta s ljuljačkama i toboganima. Na plaži postoji i restoran u kojem se možete osvježiti uz piće i kušati tradicionalnu hranu. Plaža je izvrsna i za ljubitelje ronjenja koji će se oduševiti bogatstvom i ljepotom podmorja.

          U sklopu kampa nalazi se i mnoštvo sadržaja koje mogu koristiti svi, ne samo gosti kampa. Tako se možete zabaviti uz stolni tenis, jahanje, a možete upisati i školu jedrenja.


 

 
 
 

Location

Plaža Kosirina, D8, Murter, Hrvatska
Write a Review
Profile Picture
NikOO
Individual

Istaknuti oglasi

Nedavni oglasi

  • Tkon, Hrvatska
  • Stobreč, Hrvatska
  • Podstrana, Hrvatska
  • Plaża, D8, Lokva Rogoznica, Hr...
  • Plaža Nemira, Omiš, Hrvatska
Top